четвер, 24 вересня 2009 17:16

На ім"я небіжчика отримали 450 тисяч гривень

Затримали голову правління черкаської кредитної спілки "Федерація" та заступника голови правління кредитної спілки "Імперія". Голову правління "Імперії" оголошено в розшук.

В офісах вилучили бухгалтерські документи, комп"ютери, де зберігали інформацію про господарсько-фінансову діяльність.

— В "Імперії" немає первинної бухгалтерської документації. Встановлюємо, де вона, — розповідає Ольга Локтіонова з обласної прокуратури. — Опитали 183 вкладників. Їх визнано цивільними позивачами на суму понад 8 млн. Заступник голови спілки "Імперія" відмовляється свідчити. У "Федерації" допитали 285 вкладників. Голову спілки затримали.  Виявлений такий факт: за паспортом людини, яка померла 2005 року, з каси кредитної спілки було отримано 450 тисяч гривень.

Упродовж 2009-го були порушені кримінальні справи за фактом привласнення коштів службовими особами кредитних спілок "Експресія", "Фортеця" і "Добрі гроші". Справи щодо кредитних спілок "Джерело","Берегиня", "Український кредит", "Капітал", "Весна" передано до суду.

Зараз ви читаєте новину «На ім"я небіжчика отримали 450 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути