понеділок, 01 серпня 2011 05:00

На екрані в центрі міста транслюють футбольні матчі й новини

До світлодіодного екрана на центральній площі Христинівки підключили супутникову антену. Там транслюють футбольні матчі, новини та кліпи.

— Найбільше екран приваблює спортивних фанів. Перша трансляція була, коли бився Кличко з Хеєм. Людей про включення ніхто не попереджав. Незважаючи на зливу, зібралися чимало місцевих. Хто стояв із парасолями, хто в машинах сидів. Але вболівали всі разом, — розповідає адміністратор проекту Сергій Фещук, 26 років. — Можна ставити і різноманітні ролики. До Дня міста ми готували тематичні сюжети про Христинівку. Пропонуємо привітання та зізнання в коханні. Плануємо використовувати його і для соціальної реклами.

У неділю близько 18.00 поблизу екрана людно. Понад 20 людей сидять у парку поряд. Транслюють новини каналу "24".

— Приходжу сюди щодня з онуками, — каже 60-річна Поліна Савченко. У колясці лежить 1-річний Роман, 5-річна Ганна катається поруч на велосипеді. — Дома не завжди є час подивитися телевізор. А тут і з онуками погуляю, і новості подивлюся.

Біля фонтана три літні жінки обговорюють пенсійну реформу.

— Усе поробили і ввечері сюди. Так би дома сиділи, а що ж дома? Тут люди, інтересно. У нас таких каналів немає, а тут новості з усього світу, — каже Тамара Романченко, 74 роки.

— Ще покриття треба поставити чи асфальт оновити і, може, лавки які, бо не дуже зручно, — каже Наталя Скора, 45 років. — Такий екран ще в Черкасах є, так що наша Христинівка завжди попереду.

Пізніше біля екрана збирається молодь.

— Сьогодні темніє швидше, то ми раніше прийшли, — каже 17-річна Ольга Назарова. — Часто тут буваємо. Коли є настрій, то й потанцювати можна.

Екран розміром 3х4 м встановили у кінці червня. Він працює з 7.00 до півночі.

— Такі екрани, як у Христинівці, є на великих стадіонах країни. Вони не бояться ні холоду, ні спеки, ні води. Зараз подібні ставимо в Дубаях, — розказує 33-річний Денис Ключніков із товариства "Еко-пром".

Зараз ви читаєте новину «На екрані в центрі міста транслюють футбольні матчі й новини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути