четвер, 23 квітня 2009 19:02

Літній кінотеатр відкрили в парку "Ювілейний"

У понеділок в черкаському парку "Ювілейний" відкрили літній кінотеатр. Показували комедію "Війна наречених". Прийшло близько 50 осіб.

— У тому році в кінотеатрі вже була відремонтована сцена, поновлене освітлення, зроблені нові крісла, — розповідає директор парку Олександр Радуцький. — Зробили гарний фасад театру.

Більшість фільмів розраховані на молодіжну аудиторію. Демонструватимуть і сучасні, й старі стрічки.

Того ж дня в парку відкрили скульптуру "Русалонька". Попередня Русалонька була вкрадена кілька років тому. Черкаський скульптор, який працював над новою статуєю каже, що вона відрізняється від попередньої.

— Ми хотіли повернути дух, який був створений раніше. Ця статуя вписується в ландшафт і настрій парку, — говорить скульптор статуї Єгор Терехов. — Треба було створити серце парку.

Русалка виготовлена з червоного граніту. Камінь привезли з Лезніківського кар"єру на Житомирщині. Із цього матеріалу зроблений Мавзолей Леніна в Москві.

У той же день відкрили смугу перешкод "Робін Гуд". Вона складається з натягнутих між соснами мотузок, містків, тарзанок.

— Таку трасу бачили в Італії, — продовжує Радуцький. — Планувалося відкриття й інших атракціонів. Але до цього часу не отримали документів для їх запуску.

Кінотеатр працює щодня. Розрахований на 1 тис. місць. Квиток 10 грн.

Зараз ви читаєте новину «Літній кінотеатр відкрили в парку "Ювілейний"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути