понеділок, 19 грудня 2011 06:15

Купили сміттєві контейнери із гербом міста

Найбільші цьогорічні марнотратства Черкаської міської та обласної рад.

1. 11 тис. контейнерів для твердих побутових відходів за 6,4 млн грн. Один оцінили у 582 грн, тоді як стандартна його ціна — 525 грн. Більшу вартість мер Сергій Одарич пояснює тим, що на баках є логотип міста та отвір для електронного датчика, контейнери зроблені з первинного пластику, який витримує низьку температуру.

2. 15 світлофорів австрійського виробництва на загальну суму 6,89 млн грн. Середня вартість одного — 460 тис. грн, десь стільки коштує трикімнатка в Черкасах. Цього року мають установити сім. До енергоощадних світлодіодних ламп додадуть ліхтарі, що підсвічують перехрестя, й відеокамери спостереження.

3. Електронне інформаційне табло для Центрального стадіону в Черкасах вартістю 782 тис. грн. Із них 520 тис. субвенції з обласного бюджету вже виділили. За договором, роботи будуть завершені до 24 грудня. Габаритні розміри табло — 17 на 5 м, кольоровий екран — 4 на 3 м. Містить оранжеві та червоні світлодіоди.

4. 40 народних костюмів за 421 тис. грн для Черкаської філармонії. Закупили 20 комплектів жіночого сценічного вбрання, що складається із сорочки, керсетки, запаски, нижньої спідниці, пояса, очіпка та плахти. Вартість одного 13 тис. 578 грн. Також придбали 20 чоловічих сценічних костюмів — це жупан, черкеска або вишиванка, шаровари, пояс, смушева шапка зі шликом. Чоловічий костюм коштує 7 тис. 472 грн. Усе вбрання купили у народної майстрині Олександри Теліженко.

5. Трикімнатка у центрі міста для головного лікаря дитячої обласної лікарні Сергія Маркова. Загальна площа помешкання близько 90 кв. м, вартість 500 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Купили сміттєві контейнери із гербом міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути