четвер, 05 травня 2011 19:07

Ковбасою торгують у мерії

— Пішла недавно у міськвиконком. У кабінеті 102 треба було отримати "Витяг з державного реєстру". Черга чоловік 20. Я зайняла. Стояла хвилин 20, ніякого руху взагалі. Запитую у людей у черзі, чому ми не рухаємося, і чую відповідь: "Дами пішли купувати ковбасу, якою торгують прямо тут", — розповідає черкаска 32-річна Олена.

— Ми винесли попередження керівнику. Якщо щось подібне повториться, знімемо премії з працівників, — коментує ситуацію керуючий справами міськвиконкому Микола Кудрявцев, 31 рік. — Щодо лотка, то за наданою мені інформацією, торгівля здійснювалася один раз на тиждень за погодженням з профспілковим комітетом.

Продуктами харчування також торгують у педуніверситеті, приміщенні обкому профспілок, Товаристві сприяння обороні України. У Будинку рад ковбасу продають у їдальні.

— Ковбаса ще нічого. Ось у Соснівському райвиконкомі на першому поверсі зліва продають без холодильника філе пангасіуса й оселедці. Заходжу, а рибкою так і пахне. Куди ж це годиться? А ще держустанова називається. Мають же бути якісь рамки, — розповідає 28-річний Іван Брагінець.

Зараз ви читаєте новину «Ковбасою торгують у мерії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути