понеділок, 15 жовтня 2012 06:00

Дивани та килими чистять раз на рік

— Запросили до себе на новосілля друзів. Після свята помітили "обновки" на новому дивані. Чим не виводили — і побутовою хімією, і народними засобами — нічого не допомагало. Думали, що прийдеться наново перетягувати, та знайома порадила звернутись у компанію, що робить хімчистку вдома, — розповідає 27-річна Галина Степанко з Черкас.

— Краще не використовувати побутову хімію для чищення плям на м'яких меблях. Бо мало того, що вивести таким чином пляму малоймовірно, так ще й меблі можна попсувати, — говорить Євген Єгоров, спеціаліст клінінгової компанії "Манюшка". — Ми використовуємо найновіше обладнання та засоби відомих виробників, виводимо будь-які плями без пошкодження речей.

Компанія "Манюшка" пропонує послуги професійної хімчистки. Це реставрація подушок, чищення килимів, м'яких меблів. Працюють у клієнта вдома у зручний для нього час, застосовують екологічно безпечні засоби, які не шкодять здоров'ю людини. Залежно від виду килимового покриття, тканини оббивки і міри забруднення вдаються до різних методів. Це суха чистка, пінна та глибока хімчистка диванів. Обробка за допомогою спеціальної машини дозволяє видалити не тільки поверхневий бруд, а й пил, що глибоко в'ївся, і мікроорганізми.

— Текстильні поверхні та килимові покриття швидко забруднюються під час використання. Диван або ліжко, які давно не чистили, накопичують велику кількість пилу, створюють сприятливе середовище для появи паразитів і комах. Нездорова мікрофлора може призвести до загострення і навіть виникнення деяких захворювань органів дихання і викликати алергію, — розповідає Євген. — Тому так важливо своєчасно і професійно доглядати за м'якими меблями і килимами. Якщо чистити меблі хоча б раз на рік, вони матимуть гарний вигляд і прослужать вам значно довше.

Розрахувати вартість і замовити хімчистку меблів, чищення килимів удома ви можете за телефонами: (098) 055 99 77, (093) 654 00 45, (0472) 56 50 04 (виклик безкоштовний).

Зараз ви читаєте новину «Дивани та килими чистять раз на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути