четвер, 13 грудня 2007 18:39

Дітям збирають подарунки

У Черкасах триває акція "Стань Дідом Морозом". Кожен може відгукнутися на листи знедоленої дитини та зробити їй подарунок. Послання маленьких черкащан вивішені на новорічних ялинках у супермаркетах "Плазма", "Будинок торгівлі", "Фуршет", "Гранд-маркет":


Мене звати Мороз Оксана Геннадіївна, мені 14 років. Але я вірю в Миколая. Я тобі вірю, шо ти мені принесеш подарунок. Я хочу, шоб ти мені приніс великого м"ягкого слоника і солодощі. Я мрію про ролики. В мене ця мрія з 8 років, але мені мама не купляла. Я вірю в тебе Святий Миколай, шо ти мені принесеш подарунки.


Добрий день Святий Миколай. Пише тобі Гончаренко Дмитро. Я знаходжусь у Черкаському притулку вул. Чайковського 40. На свято Миколая хочю собі у подарунок МР3 плеєр, або хороші чоловічі духи, баскетбольний мяч. Дякую.


Любий Миколаю! Мене звати Володимир. Моя адреса вул. Яр. Галана,  12  місто Черкаси. Я хотів добра для усього міста. А також я хочу для себе коробку в якій є багато пачок з наклейками (приключения Шрека).


Дорогий Діду Морозе!!!!!Мене звуть Доброштан Маринка. Я хворію. В мене ДЦП. В ці святкові дні я хочу побажати вам міцного здоров"я, гарного настрою та веселих свят. За станом здоров"я я не можу звернутися до Вас особисто. Тому в мене буде до Вас величезне прохання. Будь ласка подаруйте мені до свят магнітофон щоб я мала можливість слухать музику. Щиро вдячна. Моя адреса: вул. Пацаєва, буд. 47.


Шановний Святий Миколай! Я дуже люблю свята, — особливо твоє; Мені дуже цікаво прокидатися зранку і шукати подарунки. Цього разу я прохаю подарувати мені для навчання — Енциклопедію. можливо по історії. Завчасно дякую, вірю.

Настя, 13 років. (Гагаріна, 49)


Збір допомоги координує Анжела Августинівна Одарич, тел. 8 (050) 355 91 76.

Зараз ви читаєте новину «Дітям збирають подарунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути