Ексклюзиви
понеділок, 29 жовтня 2012 07:45

"Ці вибори можуть бути останніми"

Автор: Фото надане прес-службою Володимира Греся
  Володимир Гресь: ”Повірте, це ваш останній шанс змінити Україну і ваше життя”
Володимир Гресь: ”Повірте, це ваш останній шанс змінити Україну і ваше життя”

Звернення єдиного кандидата від Об'єднаної опозиції в окрузі №195 Володимира Греся до виборців.

"Неділя, 28 жовтня, — дуже знаковий день. Це День визволення України від німецько-фашистських загарбників. Ми сподіваємося, що цей день стане і початком визволення України від антинародного режиму Януковича. В іншому випадку — матимемо продовження його правління на дві або й три каденції поспіль.

Ці вибори можуть стати останніми не лише для опозиції, а і для народу. Адже наступні, президентські, можуть проходити вже в парламенті, якщо Партія регіонів отримає більшість у новій Верховній Раді. Ця їхня мета вже давно виношується Януковичем, і це не є секретом. Приклади нахабного втручання в закони України, навіть у Конституцію, красномовно нам говорять, що заради своєї мети вони підуть на все, абсолютно ігноруючи тих, кого нещодавно обіцяли "почути".

Тому єдиний шанс змінити ситуацію, зупинити свавілля цієї влади — це прийти на виборчі дільниці і проголосувати так, як ви вважаєте за потрібне. Повірте, це ваш шанс змінити Україну і ваше життя. І це, можливо, єдиний ваш шанс довести, що саме ви визначаєте долю країни!

На цих виборах донецька влада застосовує всі можливі способи, засоби і методи для залякування, підкупу, фальсифікації та обману. Вони тиснуть адмінресурсом, плутають народ брехливими соціологічними опитуваннями, викидають море чорнухи і бруду на своїх опонентів, масово скуповують голоси виборців, підкуповують або залякують членів виборчих комісій, погрожують і скоюють замахи на опозиційних кандидатів у народні депутати. Не дивуйтеся, що в місті або селі немає біґ-бордів опозиції — їх не дають нам розміщувати, все скуплено провладними кандидатами або самовисуванцями, які грають під прикриттям влади.

Будьте мудрими! Голосуйте за тих, кого ви добре знаєте, до кого завжди зможете звернутися, хто не забуде про вас у майбутньому. Справа в тому, що заїжджа людина або, як кажуть, зальотний кандидат, який за кілька тижнів до виборів вирішив посмітити грошима на чужому окрузі, після виборів поїде, і ви його не побачите. Так уже було. Згадайте 2002 рік, пана Шуфрича, його 20 гривень за голос. Навіщо вам другий Шуфрич?!

Я, на відміну від декого, обіцяю, що нікуди не дінуся з цього округу після виборів. Бо тут живу я, моя родина, і нам тут ще жити. Я не був громадянином якоїсь екзотичної країни Кабо Верде, як мій головний опонент на виборах. Я не замішаний у великих скандалах із відмиванням грошей і несплатою податків. Я на своїй роботі в обласній раді чесно працював, голосував особисто, писав депутатські звернення, запити, відповідав на звернення громадян. Мене, на відміну, від члена Партії регіонів Володимира Зубика, не можна осоромити тим, що, за офіційною інформацією порталу Верховної Ради, з 2007 року по сьогодні, тобто майже за п'ять років своєї депутатської діяльності, він не вніс жодного законопроекту, не написав жодного депутатського запиту і тільки раз був записаний на виступ із місця в листопаді 2010 року.

Тож, добре подумайте, чи варто за 150 гривень продавати такій людині депутатську недоторканність і ще на п'ять років делегувати її від Черкащини до Верховної Ради?

Не втратьте свій шанс впливати на долю країни! Проголосуйте за себе! Проголосуйте за "Батьківщину" — №19 у виборчому бюлетені. Проголосуйте за Володимира Греся, єдиного кандидата від Об'єднаної опозиції на 195-му виборчому окрузі".

Зараз ви читаєте новину «"Ці вибори можуть бути останніми"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути