Ексклюзиви
четвер, 23 жовтня 2008 18:02

Черкащанок облюбували італійці та ізраїльтяни

— Вимоги до кандидаток у наречені невеликі, — розповідає директор черкаського шлюбного агентства "Білона" 38-річна Валентина Шрамченко.

— Вік може бути будь-який.  Жінка має бути незаміжня й повинна відповідати на листи. Необхідно зробити не менше трьох студійних фото, заповнити дві анкети. Первинна реєстрація коштує 40 гривень.

В анкеті претендентки вказують зовнішні дані, освіту, характер, адресу та номер телефону. Також вписують якості чоловіка, якого хочуть знайти. Із женихами спілкуються через Інтернет.

Гарантії на шлюб ніхто не дає.

У Черкаському обласному РАЦСі не часто реєструють шлюби з іноземцями. Кажуть, не більше двох пар на рік. Здебільшого приїздять женихи з Італії та Ізраїлю.

Для подачі заяви на реєстрацію шлюбу іноземцеві потрібно подати оригінал і копію паспорта та документ, який підтверджує сімейний стан. Він видається за місцем  проживання. Копію треба перекласти та завірити в нотаріуса.

— Я хотіла добробуту й сім"ї. Не останню роль грало матеріальне положення, — розповідає 30-річна Олена Дробуш. — Шість років працювала офіціанткою на Кіпрі, Лівані, Туреччині та Сірії.

Свого чоловіка жінка зустріла в Сирії. Він був співвласником нічного закладу й працював адвокатом. Коли Олена повернулася в Україну, зателефонував їй. Запросив у гості. Витрати оплатив сам.

— Іноземці більш відповідальні за наших, — наголошує Дробуш. — Доки не буде будинку й достатньо грошей, вони не думають про сім"ю.

Одружилися за півроку. У Сирії розписали на основі українського свідоцтва про шлюб. Олена народжує в Україні. Нині подружжя чекає другу дитину.

Зараз ви читаєте новину «Черкащанок облюбували італійці та ізраїльтяни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути