понеділок, 07 листопада 2011 05:00

Баскетболісти сфотографувалися на тлі пожежних автомобілів

Автор: фото надане прес-службою БК ”Черкаські мавпи”
 

Гравці баскетбольного клубу "Черкаські мавпи" відсвяткувати своє повернення до суперліги фотосесією, яку назвали "Гарячий сезон". Одяглися пожежниками і сфотографувалися на тлі пожежних автомобілів.

Форму та техніку позичили в Черкаському аварійно-рятувальному загоні УМНС. У фотосесії взяли участь усі гравці команди. Немає на фото лише американського легіонера Вілла Соломона, бо він ще не приїхав на той час у Черкаси.

— Ідея такої фотосесії — наш колективний плід. У суперлізі буде, певно, гаряче як гравцям, так і вболівальникам, — каже прес-секретар команди В'ячеслав Лопушанський. — Ніхто із легіонерів не протестував. Більше того, наші американці ніколи не бували в гостях у працівників американської служби порятунку "911". Тому цю ідею сприйняли з особливим захопленням. Кажуть, що таке перевтілення їм сподобалося.

"Черкаські мавпи" повернулися до суперліги цієї осені після дворічної перерви.  Кажуть, їх не пускали туди, щоб помститися засновнику команди Михайлові Бродському. Свого часу він розколов український баскетбол на дві ліги — суперлігу й Українську баскетбольну лігу. Однак остання проіснувала недовго.

Зараз ви читаєте новину «Баскетболісти сфотографувалися на тлі пожежних автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути