четвер, 23 квітня 2009 19:09

Байкери жили у військовому наметі

Городищенський клуб любителів мототехніки "Маніжа" відкрив байкерський сезон. На зліт з"їхалися 100 мотоциклістів з усієї України. Найдорожчим транспортом, на якому прибув один із гостей, була "Ямаха" із Києва — 40 тис. євро. Приїхали також і 50 юних скутеристів із сусідніх районів.

У парку відпочинку колишнього цукрозаводу байкери мають базу. Її торік їм віддала мерія. Гості розселилися у великому військовому наметі та двох місцевих мотелях.

— У квітні День авіації і космонавтики, тому через Інтернет я об"явив: хто приїде у формі льотчика — отримає мотоцикл. Трьом гостям вручили іграшкові мотоциклети, — каже організатор зльоту Олександр Шендрик, 46 років. — Ще був конкурс, у кого найгучніше реве двигун.

Колона байкерів розтягнулася на кілометр. Зробили екскурсію пам"ятними місцями Городища, поїхали в Корсунь-Шевченківський до Музею бойової слави. Усі учасники зльоту отримали компакт-диск із відеофільмом про клуб "Маніжа". Він діє з 1978 року. Це один із найстаріших байкерських клубів України. Наступний зліт запланували на 9 травня.

Зараз ви читаєте новину «Байкери жили у військовому наметі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути