понеділок, 05 серпня 2013 00:15

"Азот" допомагає з ремонтом підшефним школам

Черкаське підприємство ПАТ "Азот" у літній період планує посприяти з ремонтом підшефним школам. Згідно з шефською програмою компанії, 10 черкаських шкіл протягом п'яти років отримуватимуть допомогу для вирішення нагальних потреб. Угоду уклали навесні цього року.

Під час літніх канікул планують допомогти ЗОШ №2, 4, 5, 10, 12, 13, 18, 20, 21, 22.

— Суть такої співпраці полягає не тільки у тому, що підприємство розвиває матеріально-технічну базу шкіл, — каже почесний президент "Азоту" Валентина Жуковська, 53 роки. — На мою думку, одне із найбільших наших завдань — участь у виховному процесі. Мені завжди подобалася фраза Анрі Барбюса: "Школа — це майстерня, де формується думка молодого покоління. Треба міцно тримати її в руках, якщо не хочеш випустити з рук майбутнє". Через 10-20 років сьогоднішні школярі керуватимуть підприємствами, установами, державою, і від того, як ми їх виховаємо, залежатиме наше життя.

До початку навчального року всі ремонтні роботи мають намір завершити.

— Мені хотілося б, аби кожна школа міста мала свого шефа в особі  підприємства, що працює на території Черкас. "Азот" став добрим прикладом цьому, відновивши традицію підтримки навчальних закладів, — розказує Валентина Борисівна.

ПАТ "АЗОТ" та благодійний фонд "Дитячий світ", що його очолює Валентина Жуковська, провели ряд заходів за активної участі черкаських шкіл: великодні свята з уроками писанкарства, акцію "Зробимо Україну чистою", налагодили волонтерську опіку ветеранів та влаштували ходу зі свічками до 9 Травня, лекції "Стоп алкопоп". Від 1 червня у Ювілейному парку працює літній табір "Велика гра".

Зараз ви читаєте новину «"Азот" допомагає з ремонтом підшефним школам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути