Ексклюзиви
четвер, 21 жовтня 2010 17:38

Седокова все-таки заспіває з "ВіаГрою"

Седокова все-таки заспіває з "ВіаГрою"

Після тривалих переговорів з продюсерами учасниця золотого складу групи Анна Седокова дала свою згоду на участь в ювілейному концерті "ВіаГри", який відбудеться 6 листопада в Києві.

Як тільки продюсери оголосили про намір зібрати воєдино всіх дівчат, які коли-небудь брали участь у групі, співачку засипали питаннями: чи братиме вона участь в возз'єднання групи.

"Такого ажіотажу навколо моєї персони я навіть не очікувала. За тиждень в моєму блозі з'явилося більше тисячі відгуків. І всі хотіли, щоб я знову співала в нашому золотому складі - з Вірою Брежнєвою і Надєю Грановською. Деякі навіть чатували мене після концертів, говорили, що дуже чекають і сподіваються, що я знову з'явлюся на сцені разом з дівчатами. Дивно, але раніше я і не подумала б, що наша трійця так сильно зможе схвилювати слухачів", - розповіла Седокова.

Після довгих роздумів, переговорів і під впливом шанувальників Анна прийняла рішення брати участь у ювілейному концерті групи. Разом з Вірою Брежнєвої і Надею Грановською Седокова виконає найгучніші хіти.

Нагадаємо, що за 10 років існування гурту "ВіаГра" в складі побувало 12 дівчат. На ювілейному концерті виступатимуть колишні учасниці гурту Світлана Лобода, Альона Вінницька та інші.

kp.ru

Зараз ви читаєте новину «Седокова все-таки заспіває з "ВіаГрою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути