четвер, 15 липня 2010 14:44

Єдиний власний будинок Мерілін Монро продадуть за $3,6 млн

Єдиний власний будинок Мерілін Монро продадуть за $3,6 млн

Будинок Мерілін Монро в Лос-Анджелесі, в якому актриса провела останні місяці свого життя, виставлений на продаж за 3,595 мільйона доларів, повідомляє онлайн-ресурс Curbed.

У матеріалі нагадується, що актриса вирішила купити нерухомість за порадою свого психолога, щоб "пустити коріння". Це був її перший і єдиний власний будинок. Монро сподобався особняк, що стояв в стороні від галасливих доріг, вона навіть спеціально їздила до Мексики, щоб вибрати для нього меблі і текстиль.

"У будинку 1929 року побудови чотири спальні, три ванни, басейн, і при цьому - товсті стіни, традиційні стулкові вікна, теракотова плитка на підлозі, дерев'яні стельові балки", - розповідає портал.

Він уточнює, що сьогоднішні власники маєтку придбали його в 1994 році за 995 тисяч доларів. При цьому ціна, за яку будинок купила Монро, - 90 тисяч доларів. Вона узяла кредит на 15 років з березня 1962 року і повинна була виплачувати по 320 доларів в місяць.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Єдиний власний будинок Мерілін Монро продадуть за $3,6 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі