пʼятниця, 23 квітня 2010 16:43

Леді Гага не хоче спати з ким завгодно

Леді Гага не хоче спати з ким завгодно

Найбільш провокаційна і епатажна зірка останнього часу Леді Гага в черговий раз шокувала публіку. Співачка вирішила відмовитися від сексу.

І це при тому, що Гага носить відверті вбрання, співає зухвалі пісні та зізнається, що під час гастролей спала з хлопчиками з підтанцьовки.

Співачка сама в шоці від своєї заяви: "Мені не віриться, що я говорю це, але, будь ласка, відмовтесь від сексу".

Гага звертається до молоді, яка веде безладне статеве життя.

"Абсолютно не обов"язково вступати в інтимну близькість, щоб відчувати себе добре і думати, що тепер тебе будуть всі любити. Зараз вже більше не круто постійно займатися сексом", - зазначила зірка.

Свою власну відмову від плотських задоволень співачка пояснює тим, що у неї немає часу на пошук постійного партнера, а займатися коханням з ким завгодно вона не хоче.

Доречно зауважити, вона не перша зірка, яка відмовляється від сексу, щоправда, причини на це у всіх різні. У 2008 році співак Ленні Кравіц відмовився від заняття коханням доти, поки не зустріне жінку, на якій готовий буде одружитися. Досі він дотримується даної самому собі обіцянки.

Скандально відома Періс Хілтон після появи в 2003 році в Мережі відео, де вона "розважається" зі своїм колишнім бойфрендом, на цілий рік відмовилася від інтимного зв"язку.

Романтична Джесіка Сімпсон зберігала невинність аж до своєї першої шлюбної ночі.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага не хоче спати з ким завгодно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути