вівторок, 02 березня 2010 13:47

Володимир Кличко заперечує свої заручини з Панеттьєрі

Володимир Кличко заперечує свої заручини з Панеттьєрі

Український боксер Володимир Кличко не заручався з американською актрисою Хайден Панеттьєрі. Про це розповів старший брат спортсмена Віталій на урочистій презентації другого етапу молодіжного проекту "Оздорови суспільство" у місті Ірпінь.

"Дзвоню Володі. Кажу, "уся преса пише про твоє одруження. Чому я нічого не знаю?" Брат розсміявся і сказав, що ніхто ні з ким не одружується. Ніякої обручки він Хайден на дарував." - розповів Віталій Кличко.

Наприкінці минулого тижня зірку серіалу "Герої" Панеттьєрі застукали на виході з галереї Kantor з перстнем на безіменному пальці.

Те, що це саме обручка, не було сумнівів. Вона було досить масивною, з величезним діамантом. Панеттьєрі, всупереч звичаю, зупинилася, як би ненароком демонструючи його папарацці.

Нагадаємо, свій наступний двобій Кличко-молодший проведе через три тижні - 20 березня в Дюссельдорфі. Суперник - американець Едді Чемберс.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко заперечує свої заручини з Панеттьєрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути