пʼятниця, 15 січня 2010 20:44

Володимир Кличко залишив німкеню заради 20-річної акторки (ФОТО)

Боксеру-красеню Володимиру Кличку не відкрутитися. Тепер вже менеджер Володі підтвердив чутки про нове кохання спортсмена.

А от колишня дівчина серцеїда, схоже, тепер у депресії. Виявляється, Кличко рік зустрічався з німецькою акторкою і просив її приховувати їхні стосунки.

Як з"ясувалося, 33-річний чемпіон за версіями IBF, WBO та IBO Володимир Кличко та 20-річна зірка серіалу "Герої" Хайден Пенетьєрі - справді пара.

"Їхні стосунки - це поки що маленька квіточка, але вона вже підросла. Відтоді, як вони вдвох вболівали за Віталія у Лос-Анджелесі, їхні почуття одне до одного посилилися ", - заявив менеджер Володі Бернд Бенте в коментарях німецькому виданню "Bild".

Виходить, коли під час бою Кріса Ареоли з Віталієм Кличком у вересні Володя вболівав за брата, його роман з акторкою Пенетьєрі саме розгорався.

Нагадаємо, у розпал новорічних канікул український інтернет заполонили фото Кличка-молодшого з його новою пасією. На них закохані обіймалися та весело щось обговорювали на одному з пляжів Маямі.

Щоправда, вперше про стосунки між знаменитостями стало відомо вже минулої весни.

Та виявляється, Володимира Кличка однозначно прекрасним принцем на білому коні не назвеш. Адже, якщо вірити німецькому виданню "Bunte" Володя розбив серце 22-річній німецькій акторці на ім"я Алена (Альона) Гербер.

Як пише газета, із нею Кличко зустрічався цілий рік, хоча жодного разу так і не підтвердив публічно свою симпатію до Гербер. Після того, як дівчина побачила фото свого коханого з іншою, вона сказала: "Я не знаю, що сказати! Володимир і Хайден не цілують один одного, але мені цілком достатньо того, що я бачу".

Причому, судячи зі слів Гербер, білявку про розрив стосунків з нею Кличко попередити забув.

Водночас одна з подружок Алени (Альони) зізналася "Bunte", що та просто спустошена. Окрім того подруга німецької акторки сердиться на Кличка за те, що той зустрічався з Гербер цілий рік, і на прохання боксера пара майже ніколи не з"являлася разом на публіці.

Тим часом Кличко, схоже, з приводу цього любовного трикутника не переймається. Як стверджує менеджер спортсмена, Володя нині відпочиває зі своєю новою коханкою Хайден Пенетьєрі на Багамах.

ТаблоID

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко залишив німкеню заради 20-річної акторки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути