вівторок, 17 лютого 2009 16:33

Настя Каменських зібралася заміж за телеведучого? (ФОТО)

Настя Каменських - одна з найбільш завидних наречених в українському шоу-бізнесі. Її особисте життя завжди було в секреті. А хлопці залишалися в тіні. Ходять чутки, що одна з умов її жорсткого контракту - тримати в таємниці своє особисте життя. Мовляв, Каменських для прихильників завжди повинна залишатися вільною. Щоб її хотіли всі чоловіки і кожен сподівався на успіх.

Єдине, що про Настю відоме: вона якийсь час зустрічалася з якимсь однолітком з Миколаєва. А з початку року говорять і про її роман з телеведучим Геннадієм Вітером.

І ось днями папараці зробили фото парочки після одного з її виступів. Гена прийшов за куліси, ніжно називав співачку "Настьоной" і "моєю хорошою". А Каменських трепетно стискувала дарований ним соняшник, від чогось хмурилася, коли Гена цілував і обіймав її. А вже буквально через пару хвилин зірки розбіглися у справах.

Залишок вечора Каменських була дуже веселою і крутила на безіменному пальчику каблучку, що дуже схожа на каблучку.

- Твій подарунок, Гена? - запитали журналісти, коли додзвонилися телеведучому. Але він не відповів. Проте дав зрозуміти, що між ними є романтичні почуття.

- Я люблю Настю вже 5 років, - заявив Вітер. - Вона красива, сексуальна. Ми дуже близькі. І якщо вона дозволяє мені проявляти свої почуття, то думаю, вони взаємні.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських зібралася заміж за телеведучого? (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути