вівторок, 10 лютого 2009 17:03

Мадонна пристрасно цілувалася з оголеним 22-річним коханцем (ФОТО)
22

Сукня з колекції Вікторії Бекхем
Роман поп-зірки Мадонни з 22-річним бразильським манекенником вже декілька місяців бурхливо обговорюється в пресі. Пара познайомилася відносно нещодавно на спільних зйомках фотосесії для журналу W. І тепер, коли фотографії опубліковані, видно, що Мадонна після розлучення з Гаєм Річі дійсно не втрачала часу.

Ось-ось вийде в світ березневий номер журналу W. Проте знімки фотосесії, завдяки якій знаменита співачка Мадонна познайомилася з манекенником Хесусом Лусом, вже з"явилися в інтернет-виданнях.

Судячи з фото, Медж дійсно не втрачала часу дарма після завершення шлюборозлучного процесу. Втім, беручи участь в подібних фотосесіях, небагато встоять перед спокусою подальшого продовження знайомства.

На постановочних знімках Мадонна та Хесус Лус влаштовують таємне побачення в готелі.

Деякі фотографії спеціально виконані в чорно-білих кольорах - неначе зйомка зроблена прихованою камерою або папараці, які причаїлися в засідці.

На одному з фото пара позувала в пристрасних обіймах, на іншому поп-діва в сукні (що дуже нагадує модель з колекції Вікторії Бекхем) спостерігає за оголеним красенем.

Еротична фотосесія проходила в грудні в одному з готелів в Ріо-де-Жанейро.

Тепер, з чуток, Мадонна продовжує доглядати за 22-річним Хесусом.

Як раніше писала Gazeta.ua, парочку неодноразово бачили разом і, за деякими даними, молодий чоловік навіть вилетів до Лондона, щоб відсвяткувати свій день народження в компанії поп-діви. Також ходять плітки, що раніше Мадонна запросила красеня супроводжувати її в турне Sticky & Sweet країнами Південної Америки. Треба сказати, що і Хесус виявився хлопцем заповзятливим. Він одразу ж скористався чудовим піаром, залишивши модельне агентство 40 Graus Models і перейшовши в престижніше Ford Models. Рейтинги популярності хлопця різко виросли, а разом з цим, відповідно, і збільшився розмір гонорарів. Тепер Лус просить за участь в модному дефіле 135 тисяч доларів, хоча ще кілька місяців тому цілком задовольнявся 225 доларами. За словами колишнього агента Луса, Серджіоса Маттоса, зараз рейтинг популярності його підопічного різко виріс. Він залишив модельне агентство 40 Graus Models і перейшов в престижніше Ford Models. "Він не відповідає на телефонні дзвінки, і його мати також відмовляється розмовляти. - говорить Серджіос. - Я бажаю йому успіху. Зараз я працюю з іншим манекенником, Хесусом Пересом. Він гарний хлопець, до того ж не є прихильником Мадонни".

За матеріалами Gazeta.ua, Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Мадонна пристрасно цілувалася з оголеним 22-річним коханцем (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути