середа, 04 квітня 2018 17:55

Зірка "Офісу" прийшла на телешоу в рушнику

Зірка "Офісу" прийшла на телешоу в рушнику
Зірка серіалу "Офіс" прийшла в студію у рушнику Фото: Википедия

Актриса, зірка серіалу "Офіс" Дженна Фішер з'явилася в студії популярного телешоу на одному з центральних каналів США обмотана банним рушником.

За словами Фішер, напередодні у неї виникли проблеми з сукнею. Таким чином артистка знайшла вихід із нестандартної ситуації, чим здивувала шанувальників. Відео телепередачі опубліковано на YouTube.

Зірка пояснила: перед початком передачі на її сукні зламалася застібка-блискавка. Фішер вирішила не відмовлятися від інтерв'ю, тому загорнулася в рушник і вийшла на публіку.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Апетитна Настя Каменських оголила сідниці у стилі Кардаш'ян

"Мені одночасно і зручно, і незручно. Трохи нервую, що я на ток-шоу в рушнику. Але у фізичному плані мені дуже комфортно", - зазначила вона.

44-річна Дженна Фішер - затребувана американська актриса і телезірка. Кар'єра в кіноіндустрії почалася з фільмів "Щасливі в 13" та "Працівник місяця". Слава прийшла до неї з сіткомом "Офіс", у якому вона виконала одну з головних ролей.

Раніше акторка Бай Лінг була помічена, коли йшла з вечірки у Західному Голлівуді. Зірка фільмів "Адреналін" та "Ворон" вбралася у прозору сукню, під якою не було спіднього.

51-річна акторка прикривала пікантні місця руками і посміхалася папараці.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Офісу" прийшла на телешоу в рушнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути