пʼятниця, 16 червня 2017 11:01

Зірка "Сватів" Анна Кошмал кардинально змінила імідж
4

Анна Кошмал
Фото: Прес-служба
Анна Кошмал
Анна Кошмал
Анна Кошмал

18 червня, о 21.00 на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра нової 4-серійної мелодрами "Танець метелика".

Відома українська актриса Анна Кошмал з'явиться у серіалі у несподіваному образі фатальної дівчини, і постане перед глядачами з довгим волоссям, яскраво-червоною помадою і на високих підборах.

Актриса розповіла, що, незважаючи на нову роль у картині, в повсякденному житті вона віддає перевагу натуральній красі:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хороший хлопець" розкрив секрети фіналу серіалу

"Найближчим часом кардинально щось змінювати у собі не збираюсь. Відверто кажучи, такими речами не дуже переймаюсь. Одягаюся під настрій, косметикою ніколи не зловживаю. Я люблю натуральність, і перебуваю у повній гармонії сама з собою", - прокоментувала Анна.

Також зірка серіалу поділилася, що їй було особливо цікаво вживатися у незвичну роль:

"Для мене було величезним задоволенням зіграти негативну роль. Моя героїня дуже цікавий персонаж: егоїстична та примхлива дівчина, але при цьому вона здатна щиро кохати. У ній "вирують вулкани", і мені було дуже цікаво зібрати цей букет емоцій".

Сюжет розгортається навколо історії дівчини Карини, роль якої виконала Діана Розовлян. Карина мріє про танцювальну кар'єру, але працює фабричною швачкою у маленькому шахтарському місті Рудогорськ, де найбільшою перспективою для героїні є заміжжя з другом дитинства Геною. Однак, доля дарує дівчині шанс: у місто приїжджає київський діджей Нік, якого зіграв Олександр Попов, і танцювальний ансамбль "Цирцея". Головний хореограф ансамблю помічає талант Карини і дає їй роль у своєму танцювальному шоу. Дівчина отримує не тільки кар'єрні перспективи, а й кохання столичного діджея. Але плани героїні раптово руйнуються після вибуху на шахті, де працює її батько. Карині належить пройти довгий шлях, щоб здійснити мрію всього свого життя і розшукати діджея Ніка.

Анна Кошмал зіграла в серіалі примхливу дівчину, яка заради досягнення своїх цілей готова на все, і навіть прикинутися закоханою у брата діджея Ніка, а якщо з ним не вийде, то й у самого діджея.

Головні ролі в мелодрамі виконали Діана Розовлян, Олександр Попов, Анна Кошмал, Анастасія Карпенко, Микола Боклан, Марк Дробот і Наталія Васько.

Виробництвом серіалу займався "Sister`s production" на замовлення телеканалу "1+1".

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Сватів" Анна Кошмал кардинально змінила імідж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути