Ексклюзиви
четвер, 27 квітня 2017 14:19

"Хороший хлопець" розкрив секрети фіналу серіалу
6

Кирило Дицевич
Фото: Прес-служба
Кирило Дицевич
Кирило Дицевич
Кирило Дицевич
Кирило Дицевич

Сьогодні о 21:00 на каналі 1+1 відбудеться фінал серіалу "Хороший хлопець".

Напередодні фіналу виконавець головної ролі, білоруський актор Кирило Дицевич завітав до студії "Сніданку з 1+1", аби розкрити деякі інтриги. За його словами, глядачів чекає дуже непередбачувана та неоднозначна розв'язка.

"На мій погляд, остання серія – найсильніша. І хоча, здавалося б, у ній будуть розкриті всі карти, після перегляду фінального епізоду у багатьох глядачів виникне ще багато питань про долі головних героїв драми", - розказав Кирило у студії "Сніданку з 1+1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Містер Білорусь приміряв героїчний образ в українському серіалі

Актор також зізнався, що у реальному житті йому імпонують більше добрі дівчата, як Даша Шеремет, а ось, кого обере його герой Олег Воскресенський, стане зрозуміло сьогодні під час перегляду фінального епізоду. Втім, за словами актора, в першу чергу перед глядачами стоїть питання, чи виживе взагалі Олег.

За час зйомок у проекті "Хороший хлопець", які проходили у Києві, білорус Кирило Дицевич встиг освоїти українську мову та продемонстрував навички у прямому ефірі "Сніданку з 1+1". Крім того, він зізнався, що понад усе полюбляє український борщ.

Із виходом на екрани серіалу "Хороший хлопець" Кирило Дицевич із першої серії полонив серця мільйонів глядачок, а у Мережі його встигли охрестити новим секс-символом українських серіалів.

Зараз ви читаєте новину «"Хороший хлопець" розкрив секрети фіналу серіалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути