понеділок, 27 березня 2017 19:14

Містер Білорусь приміряв героїчний образ в українському серіалі

Сьогодні о 21.00 на телеканалі 1+1 стартує новий серіал "Хороший хлопець". У головній ролі знявся білоруський актор та володар титулу Містер Білорусь Кирило Дицевич. Про спільне зі своїм персонажем, роботу над собою та екстрим розповів Gazeta.ua.

Хороший хлопець - характеристика суб'єктивна. Що Ви вкладаєте у це поняття?

Це людина чесна, розумна, але трішки хитра. Мені здається, можна щось не договорити, але при цьому зробити все чесно та порядно.

Автор: Прес-служба
  Кирило Дицевич
Кирило Дицевич

Що маєте спільного з персонажем, якого зіграли у серіалі?

Він жертвує багатьма речами, не впевнений, що я пішов би на такі відчайдушні кроки, як мій герой. Олег переконаний, що саме від нього залежить щось. Мені здається, що не варто втручатися у чужі долі. Ми можемо дати пораду близьким, але не в праві приймати замість них рішення. У мого героя є багато рідних людей, яким він прагне допомогти, бере їх провину на себе, відповідає за їх помилки... Я довго шукав відповідь, як я би вчинив на його місці.

Автор: Прес-служба
  Кирило Дицевич
Кирило Дицевич

Знайшли таки?

Остаточно поки ще не можу відповісти. Напевно, я просто ще не кохав так сильно. Глядач, мені здається, буде відчувати різні емоції до мого персонажа.

Які серіали дивитесь у вільний час?

Намагаюсь дивитись все, що зроблено якісно. Тому що справа не в серіалі, а в тому які люди над ним працювали, наскільки вони професійні. Але це не тільки нові проекти, я прихильник і старих серіалів. Якісні роботи мотивують досягти певних вершин.

Як титул Містер Білорусь вплинув на професійне життя?

Це звання змінило моє життя лише тим, що мене почали називати Містер Білорусь (сміється). Я взяв участь у цьому конкурсі, коли був студентом другого курсу у театральній студії. До цього моменту я вже знявся у маленькому серіалі, і мій майстер допомагав тоді на майданчику. Він був зацікавлений у нашому просуванні. Одного разу він сказав, що бачив рекламу, в якій шукали хлопців для участі у конкурсі, і переконав, що впевнений у мені. Після занять ми з другом пішли спробувати сили. Так вийшло, я переміг.

Титул не вплинув на моє професійне життя

Не стали більш вибагливим до ролей після перемоги?

Титул не вплинув на моє професійне життя. Я не вибагливий у питаннях вибору ролей. Дехто обирає ролі дуже прискіпливо. Я вважаю, що неможна отримати все одразу – треба пройти весь шлях по сходинках аби стати справжнім артистом. Буває, що у людини "вистрілює" якась одна роль, а потім виявляється, що інші амплуа не вдаються.

Кого мрієте зіграти?

Достоєвського, "Брати Карамазови", роль Івана. Мене надихнув персонаж, твір, глибина. Ця класика вічна. Хотів би зіграти поганця, жорсткого, брутального хлопця. Тобто зіграти на контрастах. Тому що ролі мають властивість приліпати, як і титул Містер Білорусь (сміється).

"Хорошого хлопця" знімали в Київській області. Маєте улюблені місця в українській столиці?

В Україні я тільки працюю. Вихідний я бережу для відпочинку. Тоді я намагаюсь дивитися кіно, вчити сценарії, які пропонують, тому що фільми для мене багато значать. Вважаю, що я ще молодий і мені ще багато є чого зробити, подивитися, зрозуміти, зіграти. Багато працюю, але це таке задоволення. Краще я не буду відвідувати кафе, ресторани або гуляти, але я буду в роботі. Я змінююсь з кожним днем, і це дуже важливо. Не марную час.

Які зміни у собі помітили останнім часом?

Зміни у собі найбільше помічаю, коли дивлюся роботи за своєю участю. Порівнюю з минулими проектами. Я працюю спокійніше, але глибше. Зараз я працюю не так, щоб всім сподобалось, а в першу чергу, аби відчувати, що роблю правду у себе в середині.

Автор: Прес-служба
  Кирило Дицевич
Кирило Дицевич

В серіалі без дублера керуєте мотоциклом. Звідки це захоплення?

В дитинстві у мене було багато мотоциклів. Вони були у батька, я почав ремонтувати їх і кататися. Раніше я багато екстремальних речей робив, нічого не боявся. У нас у маленькому місті були викопані кар'єри і там були широкі обриви, я з них стрибав до тих пір, доки невдало не впав. Тоді я замислився, що треба бути більш обережним.

Зараз ви читаєте новину «Містер Білорусь приміряв героїчний образ в українському серіалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути