вівторок, 06 травня 2008 07:30

Жигунов таємно зустрівся з колишньою дружиною (ФОТО)

 
Сергій Жигунов, який зовсім недавно з"їхав з квартири зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк, вже таємно зустрівся з колишньою дружиною Вірою Новіковою і 16-річною дочкою Машею.

В минулу суботу сім"я зустрілася в одному з московських ресторанів. Заради них адміністрація навіть погодилася затримати закриття закладу з 23:00 до опівночі.

Розлад у закоханих Сергія і Насті відбувся близько 2 місяців тому. Сергій один з"являвся на церемонії вручення премії "Ніка", а Анастасія без коханого була на врученні кінонагород MTV. І ось нарешті минулого тижня стало відомо, що колеги по "Прекрасній няні" розлучилися.

"Так, ми не живемо зараз з Настею разом", - стримано прокоментував Сергій ситуацію виданню"Твой день".

Сергій і Настя познайомилися на знімальному майданчику "Моєї прекрасної няні" чотири роки тому. Любов у колег спалахнула не відразу. У той час Сергій ще був щасливий в шлюбі з актрисою Вірою Новіковою, з якою виховав двох дочок, а Настя була заміжньою за бізнесменом Дмитром Стрюковим, від якого народила сина і дочку.

Приблизно рік тому Настя і Сергій пішли зі своїх сімей, офіційно оформивши розлучення. Сергій після розлучення залишив за собою дачу в селищі Абрамцево і поселився в квартирі у Заворотнюк.

Природно, поки немає мови про те, що Сергій повернеться до колишньої дружини, з якою прожив 23 роки. Проте Жигунов признався: "Віра дуже близька, рідна для мене людина".

Зараз ви читаєте новину «Жигунов таємно зустрівся з колишньою дружиною (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути