четвер, 28 березня 2013 13:13

Журналіст таки добився відповіді від Анджеліни Джолі з приводу весілля

Журналіст таки добився відповіді від Анджеліни Джолі з приводу весілля
Анджеліна Джолі Фото: GLOBAL LOOK press

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі нарешті прокоментувала чутки про своє весілля з актором Бредом Пітом. Артистка заявила, що поки так і не вийшла заміж.

Нарешті світські пліткарі і численні шанувальники Анджеліни Джолі можуть зітхнути вільно. Ситуація з весіллям голлівудської діви і її давнього коханого, актора Бреда Пітта прояснилася. Поки весь світ гадав, чи одружилася Бранджеліна (так поза очі називають зоряну пару), а якщо і одружилася, то коли і де, і чи були присутні на їхньому одруженні слони, як передавали ЗМІ, самі Анджеліна Джолі і Бред Пітт ніяк не коментували чутки, немов і не було ніяких розмов.

Однак все таємне стало явним. Несподівано висловилася Анджеліна. Папарацці, які слідують за голлівудською актрисою буквально по п'ятах, вдалося задати актрисі хвилююче всіх питання в аеропорту Лос-Анджелеса (зірка "Туриста" повернулася в США з Конго). "Анджеліна, ви вийшли заміж?" - прокричав один з репортерів. "Ні", - лаконічно відповіла Джолі. Після чого діва зникла в салоні автомобіля, щоб більше не спілкуватися з журналістами.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анджеліна Джолі змінила каблучку

Цікаво, що зовсім нещодавно в зарубіжній пресі пройшла інформація про те, ніби то Джолі і Пітт одружилися. Приводом для розмов стала нова обручка актриси, яку помітили пильні журналісти. Фотографи відобразили 37-річну Анджеліну і її нову прикрасу під час візиту актриси в Конго. Анджеліна разом з міністром закордонних справ Великої Британії Вільямом Хейгом відвідала рятувальний табір ООН, де поспілкувалася з жінками, які зазнали сексуального насильства.

Зараз ви читаєте новину «Журналіст таки добився відповіді від Анджеліни Джолі з приводу весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути