вівторок, 19 лютого 2013 16:14

Бред Пітт не задовольняє Анджеліну Джолі в ліжку

Бред Пітт не задовольняє Анджеліну Джолі в ліжку
Артистка поскаржилася подрузі по телефону Фото: shans-online.com

Відома голлівудська актриса Анджеліна Джолі відверто нудьгує в ліжку зі своїм цивільним чоловіком Бредом Піттом. Кажуть, артистка поскаржилася подрузі по телефону на одноманітність свого сексуального життя.

Мало хто міг би подумати, що інтимне життя однієї з найкрасивіших пар Голлівуду Анджеліни Джолі і Бреда Пітта переживає не найкращий час. Особливо якщо дивитися на велику кількість їхніх дітей (рідних). Однак, як з'ясувалося, Анджеліна і Бред мають серйозні проблеми в ліжку.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анджеліна Джолі вийшла в світ у скромній сукні

Джолі не дуже задоволена своїм цивільним чоловіком. Анджеліна вважає інтимні стосунки з Бредом "занадто одноманітними". Найжахливіше, що Пітт про це дізнався, ненавмисно почувши телефонну розмову своєї благовірної з її подругою. "Днями Бред Пітт дізнався, що Анджеліна не вважає його кращим коханцем. Причому це неприємне відкриття актор зробив, почувши телефонну розмову Джолі з однією з близьких подруг", - розповів близький друг подружньої пари. Поки невідомо, як відреагував на новину Пітт і чи буде він вживати якісь дії, щоб здивувати Анджеліну.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт не задовольняє Анджеліну Джолі в ліжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути