понеділок, 11 лютого 2013 17:32

Анджеліна Джолі вийшла в світ у скромній сукні

На початку минулого року Анджеліна Джолі регулярно блищала на різних церемоніях. Але в цьому році актриса влаштувала собі щось на кшталт канікул. Але нарешті шанувальники дочекалися. Поки більшість зірок приймало участь на церемоніях "Греммі" і BAFTA, Джолі віддала перевагу відносно спокійній церемонії вручення нагород Товариства американських кінематографістів, що проходила в неділю в Лос-Анджелесі.

Жодних ультрарозкішних туалетів і кутюрних нарядів. Анджеліна постала в досить скромній, але елегантній сірій сукні в комбінації зі сріблястими туфельками. Волосся актриса зібрала в "кінський хвіст" і віддала перевагу природному макіяжу. Ну і звичайно ж, на пальці лівої руки сяяла діамантова каблучка, подарована Бредом Піттом на честь заручин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шайло придумала ім'я для майбутньої дитини Анджеліни Джолі та Бреда Пітта

На початку року активно циркулювали плітки про таємне весіллі пари під час різдвяних канікул. Однак питання на цю делікатну тему жоден з журналістів задати не зважився.

Раніше сама зірка в інтерв'ю виданню Total Film розповіла, що її сімейне життя - це суцільна радість. "У нас хороший, добротний будинок. У нас прекрасні дружні стосунки, ми радіємо з того, як ростуть наші діти, і сміємося разом з ними. І ми не звертаємо уваги на те, що говорять про нас ... Ми просто не бажаємо пускати це в наше життя. Розумієте, коли у вас багато дітей, вони постійно нагадують про вашу відповідальність".

Між тим, на позаминулому тижні в низці таблоїдів з'явилися повідомлення про те, що Бред і Енджі чекають на ще одного малюка. Подейкували, що пара вже дізналася стать дитини - нібито буде хлопчик, а діти пари вибрали братику ім'я. Зокрема, біологічний первісток знаменитостей Шайло Нувель наполягала на імені Джон.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі вийшла в світ у скромній сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути