Ексклюзиви
четвер, 27 грудня 2012 09:42

Бред Пітт нервує через небажання Анджеліни Джолі виходити заміж

Бред Пітт нервує через небажання Анджеліни Джолі виходити заміж
На актора тиснуть діти Фото: russian.china.org.cn

Голлівудські знаменитості Бред Пітт і Анджеліна Джолі все ніяк не можуть зіграти весілля. Ходять чутки, що Пітт вже втратив надію зробити Анджеліну своєю офіційною дружиною і, крім цього, піддається серйозному тиску з боку численних дітей.

У нещодавньому інтерв'ю відомий голлівудський актор Бред Пітт в черговий раз прокоментував чутки про весілля зі своєю подругою Анджеліною Джолі. За його словами, він зараз переживає дуже нелегкий час. І справа не тільки в тому, що Анджеліна ніяк не підтримує його бажання одружитися з нею.

"І головне - я більше не в силах терпіти тиск, який чинять на мене діти", - зізнався Бред Піт. Справа в тому, що нещодавно голлівудський мачо заявив про швидке весілля, до якого його і Анджеліну Джолі нібито підштовхували їхні діти. Крім того, за словами голлівудського актора, він і сам раптом відчув, що "час прийшов". "Ми створили сім'ю, виховуємо дітей. І, тим не менш, шлюб означає для мене дуже багато", - стверджував Бред Пітт.

Однак, за чутками, Анджеліна Джолі не розділяє бажань свого коханого. Актриса ніколи не була прихильницею законних шлюбів, і, незважаючи на велику кількість дітей, вона залишалася байдужою до тісних шлюбних зв'язків. Бред Пітт, який спочатку навіть з гумором сприймав цю особливість характеру подруги, зараз вже занервував.

Тепер у голлівудського актора залишилася одна надія - на різдвяні дива. Анджеліна давно вирішила, що найкращий подарунок їхнім дітям на Різдво - подорож. Ось і цього разу канікули сімейство проведе в Лондоні, Лос-Анджелесі, Франції та Камбоджі (на батьківщині їхнього прийомного сина Меддокса), в своїх власних будинках. Бред сподівається, що там він нарешті умовить Анджеліну обговорити весільну церемонію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це станеться незабаром" - Бред Пітт про весілля з Анджеліною Джолі

Нагадаємо, навесні Анджеліна Джолі і Бред Пітт після декількох років цивільного шлюбу нарешті оголосили про свої заручини, свідченням чому є обручка з величезним діамантом. Пітт підніс її Джолі і запропонував їй руку і серце. Як з'ясувалося, каблучка коштує 250 тисяч доларів. Виглядає вона вкрай стримано, але її прикрашає один прозорий як сльоза діамант і розсип дрібних - причому всі вони були спеціально оброблені так, щоб не завдати жодних незручностей пальцю Анджеліни.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт нервує через небажання Анджеліни Джолі виходити заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути