Ексклюзиви
середа, 28 листопада 2012 14:26

"Це станеться незабаром" - Бред Пітт про весілля з Анджеліною Джолі

"Це станеться незабаром" - Бред Пітт про весілля з Анджеліною Джолі
Щоправда актор не уточнив коли саме Фото: woom.ru

Відомий голлівудський актор Бред Пітт заявив про швидке весілля зі своєю давньою подругою і матір'ю його дітей актрисою Анджеліною Джолі. Артист зазначив, що шлюб для нього дуже важливий.

Численні шанувальники Бреда Пітта і Анджеліни Джолі вже було втратили надію, що їхні кумири коли-небудь одружаться, як несподівано зірка "Бійцівського клубу" заявив про швидке весілля. Бред Пітт дав велике інтерв'ю, в якому не міг пройти попри таку тему, як одруження з Анджеліною.

Артист відвідав Нью-Йорк, де відбулася прем'єра його нової картини "Пограбування казино". "Це станеться незабаром", - заявив Бред Пітт. Однак наскільки скоро, актор не уточнив.

До рішення зв'язати себе узами шлюбу Анджеліну і Бреда підштовхували діти. Крім того, за словами голлівудського актора, він і сам раптом відчув, що "час прийшов". "Ми створили сім'ю, виховуємо дітей. І, тим не менш, шлюб означає для мене дуже багато", - заявив Бред Пітт. Після таких слів фанати артистів з новими силами стали чекати на одну з найголовніших подій найближчого часу.

Втім, скептично налаштовані журналісти відзначили, що Пітт і Джолі вирішили просто привернути до себе увагу, яку громадськість звернула на колишню дружину актора Дженніфер Еністон. На відміну від Бранджеліни Еністон і її обранець Джастін Теру вже щосили готуються до весілля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти Джолі та Пітта розгромили ресторан

Нагадаємо, навесні Анджеліна Джолі і Бред Пітт після декількох років цивільного шлюбу нарешті оголосили про свої заручини, свідченням чому є обручка з величезним діамантом. Пітт підніс її Джолі і запропонував їй руку і серце. Як з'ясувалося, каблучка коштує 250 тисяч доларів. Виглядає вона вкрай стримано, але її прикрашає один прозорий як сльоза діамант і розсип дрібних - причому всі вони були спеціально оброблені так, щоб не завдати жодних незручностей пальцю Анджеліни.

Зараз ви читаєте новину «"Це станеться незабаром" - Бред Пітт про весілля з Анджеліною Джолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути