середа, 12 вересня 2012 11:01

Дженніфер Еністон хоче зробити своєму майбутньому чоловікові ніс, як у Бреда Пітта

Дженніфер Еністон хоче зробити своєму майбутньому чоловікові ніс, як у Бреда Пітта
Актриса заявляє, що просто хоче позбавити Джастіна від хропіння Фото: ostrovlubvi.com

Дженніфер Еністон незадоволена носом свого майбутнього чоловіка Джастіна Теру. Близьке до пари джерело стверджує, що голлівудська актриса хоче, щоб він зробив пластичну операцію і був еталоном краси як Бред Пітт. Сама Еністон все заперечує.

Дженніфер Еністон готується до весілля і висуває своєму коханому Джастіну Теру все нові і нові вимоги. Спочатку вона захотіла, щоб він підписав шлюбний контракт, а тепер актрису не влаштовує його ніс.

"У них мало не почалася справжня війна через те, що Дженніфер постійно порівнює його зі своїм ідеальним колишнім чоловіком Бредом Піттом, - розповідає джерело, близьке до пари. - Джастін не відноситься до марнославних людей, яким важливо виглядати ідеально. Але він знає , що його ніс виглядає більш великим і довгим, ніж це було 20 років тому".

У свою чергу Дженніфер Еністон заперечує інформацію про це і виправдовується тим, що хоче відправити нареченого "під ніж", щоб позбавити його від хропіння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі назвала Дженніфер Еністон невротичкою

Нагадаємо, матір екс-чоловіка Дженніфер Еністон Бреда Пітта відкрито заявила, що дуже хвилюється з приводу майбутнього весілля своєї колишньої невістки з Джастіном Теру. Анджеліні Джолі не сподобався такий прояв уваги свекрухи до колишньої дружини Пітта. Вона публічно заявила, що Еністон - невротічка, яка сама зруйнує свій шлюб з Теру і це питання часу - скоро Дженніфер знову звернеться до адвокатів.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон хоче зробити своєму майбутньому чоловікові ніс, як у Бреда Пітта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути