четвер, 16 серпня 2012 10:26

Дженніфер Еністон не показує свою обручку

Дженніфер Еністон не показує свою обручку
Актриса покличе на весілля маму, з якою ніяк не може налагодити стосунки Фото: rus.tvnet.lv

Новина про заручини Дженніфер Еністон та її бойфренда Джастіна Теру не могла не порадувати шанувальників актриси. Після стількох років пошуків справжнього кохання вона нарешті знайшла чоловіка, який підійшов під її уявлення про ідеального супутника життя і захотів повести її під вінець.

Сьогодні стали відомі й нові подробиці про заручини. Зараз актриса знімається у фільмі We Are The Millers в Північній Кароліні, але Джастін Теру вирішив зробити їй пропозицію в Нью-Йорку - це улюблене місто актриси, де вона виросла і ходила в школу.

Вихідні на двох Джастін готував в кращих традиціях романтичних мелодрам. Приводом для вечері в ресторані став день народження Теру, але на цей раз він сам приготував для подруги дорогий подарунок - каблучку з діамантом у вісім карат. Прикраса з великим каменем прямокутної форми з огранюванням смарагдів і діамантами поменше по краях викликала у Дженніфер захват.

"Відразу після заручин вона обдзвонила всіх друзів і розповіла їм про це. Вона була така щаслива і сказала, що обожнює цю каблучку. Вона була приголомшена її розмірами і красою", - розповіло близьке до пари джерело.

Джастін Теру ж був щасливий отримати згоду Дженніфер вийти за нього заміж. "У Джастіна Теру був приголомшливий день народження в п'ятницю, він отримав екстраординарний подарунок, коли його подруга Дженніфер Еністон прийняла його пропозицію", - так новину про заручини підтвердили представники нареченого.

Після вихідних щаслива Дженніфер повернулася в Північну Кароліну на зйомки. Щоправда, каблучки на її пальці поки так ніхто і не побачив. Так що зацікавленим доведеться трохи почекати, щоб трохи краще розгледіти дорогу прикрасу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Еністон погодилася вийти заміж за Джастіна Теру

Дата весілля поки не називається, але вже відомо, що актриса збирається включити в список гостей свою матір Ненсі Доу, спілкування з якою Дженніфер дається з великими труднощами. Мати і дочка посварилися багато років тому, і їхні стосунки досі не налагодилися. Так, на своє весілля з Піттом актриса маму навіть не запросила, але тепер Джен все-таки покличе матір на важливу подію. На цьому наполіг Джастін, для якого сімейні цінності стоять на першому місці.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон не показує свою обручку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути