четвер, 09 серпня 2012 17:35

Дженніфер Аністон відмовилась від дітей заради Джастіна Теру

Дженніфер Аністон відмовилась від дітей заради Джастіна Теру
Актриса поміняла пріоритети Фото: viva.ua

Зірка серіалу "Друзі" Дженніфер Аністон втратила бажання створити повноцінну сім'ю з дітьми. А все нібито через свого нинішнього коханця актора Джастіна Теру, пише ТаблоID із посиланням на "The Showbiz Spy".

Подейкують, Теру поки-що не хоче мати сина чи доньку. Тож 43-річна Аністон заради стосунків із коханим також вирішила забути про дітей.

"Просто кажучи, стати матір'ю не здається настільки ж важливим для Джен, як це було раніше. Її основним завданням є стосунки з Джастіном", - сказало джерело.

"Джастін з самого початку відверто заявив, що він не збирається створювати сім'ю найближчим часом", - зауважив співрозмовник.

Тож Аністон певно не залишалось нічого іншого, як підтримати коханого в його планах.

"Дженніфер не виключає материнства назавжди, але зараз вона спрямована на її стосунки з Джастіном. Вона може переглянути колись пріоритети - але зараз вона щаслива з тим життям яке має і, здається, відмовилася від думки, що лише народження дитини зробить її життя повноцінним", - додало джерело.

За його словами, у Аністон є бездітні подруги і вони допомогли зрозуміти актрисі, що діти - не обов'язкова складова щасливого життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Еністон в 43 роки вміє стежити за фігурою

Нагадаємо, протягом багатьох років Джен мріяла знову вийти заміж і народити дитину.

"Але вона зрозуміла, що насправді її нинішнє життя досить досконале. Вона знайшла справжнє кохання, вона і Джастін досить багаті, щоб робити те, що вони хочуть", - пояснив інформатор.

Нагадаємо, Джастін Теру та Дженніфер Аністон разом з серпня минулого року. За чутками пара мала побратися на Криті в липні цього року. Однак досі закохані ходять без обручок.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Аністон відмовилась від дітей заради Джастіна Теру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути