середа, 25 квітня 2012 09:30

Дженніфер Еністон збирається заміж слідом за Анджеліною Джолі

Дженніфер Еністон збирається заміж слідом за Анджеліною Джолі
Весілля має відбутися на острові Кріт Фото: raining.ru

Популярна голлівудська актриса і колишня дружина актора Бреда Пітта Дженніфер Еністон прийняла пропозицію руки і серця свого коханого Джастіна Теру. Весілля заплановане на червень і відбудеться на острові Кріт.

Місце вибрано не випадково. Батько актриси, також артист Джон Еністон насправді уроджений грек і його справжнє ім'я - Янніс Анастассакіс. Весілля заплановане на червень цього року і пройде в одному з шикарних готелів острова Elounda Beach Hotel.

Між тим злі язики тут же провели паралель між рішенням Дженніфер Еністон вийти заміж і новиною, котра прогриміла на весь світ, що її колишній чоловік Бред Пітт нарешті зробив пропозицію своїй давній подрузі серця актрисі Анджеліні Джолі. Ходять чутки, що Дженніфер хоче вийти заміж виключно на зло Пітту.

Нагадаємо, нещодавно голлівудські актори Анджеліна Джолі і Бред Пітт після декількох років цивільного шлюбу нарешті оголосили про свої заручини, свідченням чому є обручка з величезним діамантом, який, як повідомляється, обрамлює "галактика менших каменів". Пітт підніс Джолі каблучку і запропонував їй руку і серце. Цю інформацію підтвердив офіційний представник пари. Весілля заплановане на кінець року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Еністон хоче піти на весілля Пітта і Джолі

А ось прес-секретар Дженніфер Еністон заявив, що вся інформація щодо її майбутнього весілля з Джастіном Теру не більше ніж брехня. Новина сфабрикована, і дуже схоже, що її придумало саме керівництво критського готелю для самореклами, повідомляє Gossip Cop. Більш того, Еністон нічого не збирається робити на зло Пітту, а, навпаки, неймовірно щаслива за колишнього чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон збирається заміж слідом за Анджеліною Джолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути