середа, 18 квітня 2012 11:25

На весілля Джолі та Пітта запрошено 300 людей

На весілля Джолі та Пітта запрошено 300 людей
Церемонія відбудеться у французькому замку Фото: mixnews.lv

Голлівудські зірки Бред Пітт і Анджеліна Джолі вибрали місцем проведення шлюбної церемонії, про яку було заявлено минулого тижня, мальовничий замок Міравель в самому серці виноробного регіону Прованс, зведений у XVI столітті, повідомляє The Daily Star.

На реконструкцію цієї будівлі було витрачено кілька мільйонів доларів.

Нагадаємо, про те, що Пітт і Джолі повінчаються саме в цьому місці, повідомляв американський журнал InTouch з посиланням на друга зоряної сім'ї ще минулого літа. Щоправда тоді повідомлялося, що весілля відбудеться 23 вересня 2011 року.

За словами джерела, близького до Бреда і Анджеліни, пара вже відвідувала замок в березні зі своїми дітьми. До теперішнього моменту досягнута домовленість з місцевим суддею та отримано дозвіл на проведення церемонії одруження в замку.

На весілля запрошено до 300 гостей. Серед них - батько Анджеліни, знаменитий голлівудський актор Джон Войт, з яким актриса не спілкувалася тривалий час, а також батьки Бреда Білл і Джейн, його брат Даг і сестра Джулі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі і Бред Пітт нарешті оголосили про заручини

Найближчим часом Джолі, Пітт і шестеро їхніх дітей переїдуть в Річмонд, Англія, де проведуть три роки. Вибір місця пов'язаний з майбутніми зйомками Анджеліни Джолі, пише таблоїд The Sun.

Нагадаємо, в січні стало відомо, що Джолі знову вагітна. У їхній родині з Бредом Піттом це буде вже сьома дитина. Сама актриса народжувала два рази - в 2006-му році і в 2008-му, коли з'явилася двійня. Зараз у Джолі та Пітта троє рідних і троє прийомних дітей: Меддокс Шиван (усиновлений актрисою ще до роману з Піттом - в березні 2002 року в Камбоджі), Пакс Тьєн (усиновлений з притулку на півдні В'єтнаму), Захара Марлі (удочерена в липні 2005 року в Ефіопії), Шайло Нувель (перша біологічна дитина Джолі та Пітта, народилася 27 травня 2006 року), Нокс Леон і Вів'єн Маршелін (народилися 12 липня 2008 року).

За даними ЗМІ, Джолі вже переробила у своєму лос-анджелеському будинку кімнату для майбутньої дитини.

Пітт і Джолі почали зустрічатися в 2004 році після спільних зйомок у фільмі "Містер і місіс Сміт".

Зараз ви читаєте новину «На весілля Джолі та Пітта запрошено 300 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути