понеділок, 26 березня 2012 17:05

Бреда Пітта запідозрили в підтяжці обличчя
5

Популярний голлівудський актор і цивільний чоловік Анджеліни Джолі Бред Пітт звернувся за допомогою до пластичних хірургів, щоб виглядати молодше на фоні своєї не менш відомої супутниці життя.

Днями зірка Голлівуду Бред Пітт засвітився на одному зі світських раутів. 48-річний актор в ролі глави благодійного фонду відвідав захід A Night to Make It Right в Новому Орлеані, де фонд займається відновленням житлових будинків, зруйнованих повінню у 2005 році. Однак не стільки благі справи привернули увагу громадськості до Піта, скільки його дивно помолоділий вигляд. Злі язики відразу ж заговорили, що Бред просто ліг під ніж пластичного хірурга.

Американська публіка відразу відзначила зниклі зморшки навколо очей, посвіжіле обличчя і більш тонку талію, без жирових складок. Втім, Бред Пітт завжди виглядав молодше своїх років, зараз же голлівудський актор взагалі здається хлопчиськом. Світські хронікери стверджують, що на "пластику" артиста штовхнула Анджеліна Джолі. Їй лише 37 років, Бреду - 48, і тут волею-неволею потрібно відповідати більш молодій супутниці. Між тим Бранджеліна не коментує цю інформацію.

До речі, Анджеліна Джолі також нещодавно відзначилася, давши коментар на галас, який піднявся після її виходу на червону доріжку церемонії нагородження "Оскара". Нагадаємо, тоді актриса блищала в чорній оксамитовій сукні, що відкривала плечі. Її вбрання можна було б назвати стильним, якби не розріз на спідниці, який буквально доходив до стегна. Щоб підсилити ефект, Анджеліна за будь-якої можливості виставляла ногу на загальний огляд. В результаті хтось із жартівників створив акаунт на Twitter, який тепер належить нозі Джолі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Бред Пітт купив собі російський мотоцикл

І ось зараз голлівудська актриса і з недавніх пір режисер прокоментувала цю подію. Анджеліна заявила, що її це зовсім не хвилює. Більш того, вона навіть не знає подробиць, бо не читає про себе жодних новин, які з'являються в Інтернеті. Також актриса відзначила, що вибрала вбрання виходячи не з того, щоб епатувати публіку, а просто тому, що їй ця сукня сподобалася і вона почувалась в ній комфортно.

Зараз ви читаєте новину «Бреда Пітта запідозрили в підтяжці обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути