пʼятниця, 27 січня 2012 16:00

Бред Пітт заперечує вагітність Анджеліни Джолі

Бред Пітт заперечує вагітність Анджеліни Джолі

Голлівудський секс-символ Бред Пітт, який не втратив своєї чарівності навіть на п'ятому десятку і з наявністю елегантної тростини, дав відверте інтерв'ю. Актор повідомив, що на початку кар'єри сильно страждав і пускався у всі тяжкі, а також визнав, що вони з Анджеліною Джолі хочуть одружитися.

В одному зі своїх інтерв'ю Бред Пітт спростував чутки про вагітність його цивільної дружини Анджеліни Джолі. Однак артист натякнув, що це зовсім не означає, що вони в майбутньому не захочуть ще одну дитину.

"Цю сторінку ми ще точно не перегорнули. Зараз, на мій погляд, у нас ідеальна кількість людей у родині, але якщо ми раптом побачимо, що якась дитина гостро потребує нашої допомоги, то візьмемо її не замислюючись", - заявив актор.

Також Бред повідомив шокуючу новину, що на початку своєї кар'єри зовсім не радів славі, яка обрушилася на нього, а, навпаки, впав у депресію і навіть курив марихуану.

"Я намагався сховатися від слави, сидячи на дивані і поступово перетворюючись на ідіота, і, врешті-решт, я почав сам себе дратувати". Саме роздратування допомогло актору впоратися з проблемою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бред Пітт і Анджеліна Джолі мріють одружитися

Зараз Бред Пітт щасливий з Анджеліною Джолі і шістьма дітьми - трьома прийомними і трьома рідними. Незважаючи на те що закохані разом уже досить тривалий час, вони досі так офіційно і не оформили свої стосунки.

"Так, ми з Анджеліною хотіли б одружитися. Якийсь час назад ми говорили, що не будемо робити цього, поки зможемо обходитися і без шлюбу. Але тепер я не впевнений, що цей стан триватиме довго. Про весілля просять наші діти, постійно. Для них це дуже багато значить, та й мені важливо вимовити клятви", - говорить актор.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт заперечує вагітність Анджеліни Джолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути