пʼятниця, 27 січня 2012 09:30

Бред Пітт і Анджеліна Джолі мріють одружитися

Автор: Фото: Hollywood Reporter
 

Бред Пітт зізнався, що хоче офіційно оформити стосунки з Анджеліною Джолі.

Одна з найпопулярніших пар у світі виховує шістьох дітей і живе в любові та злагоді, але досі не зіграли весілля. Раніше Бред і Енджі говорили, що одружаться "тільки тоді, коли одружуватися можна буде всім", натякаючи на легалізацію одностатевих шлюбів.

"Так, ми говорили, що це відбудеться тільки тоді, коли право на шлюб з'явиться у всіх людей. Але схоже, ми не зможемо втриматися, - зізнався він в інтерв'ю виданню Hollywood Reporter. - Ми дійсно хотіли б одружитися, до того ж це набуває все більшого значення для наших дітей. Та й для мене шлюбні обітниці дуже важливі".

Остання фраза Пітта виглядає дещо смішно: всі пам'ятають, що свого часу він легко переступив через "шлюбні обітниці", залишивши законну дружину Дженніфер Еністон заради партнерки по фільму "Містер і місіс Сміт" Анджеліни Джолі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітну Анджеліну Джолі вранці мучить токсикоз

Незважаючи на те, що Пітт вирішив не чекати легалізації одностатевих шлюбів, він як і раніше ратує за права геїв і лесбіянок. Той факт, що їм досі не дозволяють офіційно оформляти стосунки, здається йому смішним і абсурдним.

"Ви когось любите, ростиьте з ним дітей, але не маєте права укласти шлюб. Повна маячня!"

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт і Анджеліна Джолі мріють одружитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути