понеділок, 23 січня 2012 10:48

Вагітну Анджеліну Джолі вранці мучить токсикоз

Вагітну Анджеліну Джолі вранці мучить токсикоз

Західна преса буквально вибухнула повідомленнями, що голлівудська актриса і з деяких пір режисер Анджеліна Джолі перебуває в цікавому стані. Для артистки та її цивільного чоловіка актора Бреда Пітта це буде вже сьома дитина.

За деякою інформацією, актриса знаходиться на третьому місяці вагітності і вже влітку Бранджеліна обзаведеться сьомою дитиною.

"Вона поки не хоче нічого офіційно оголошувати, але вже готова розповісти близьким людям, а поки насолоджується кожною хвилиною. У неї невеликий токсикоз вранці, але вона переконана, що справа того варта", - поділилося джерело американського журналу ОК! Саме це видання першим оголосило радісну новину. Також повідомляється, що актриса вже встигла переробити одну з кімнат в їхньому лос-анджелеському будинку під дитячу, оформивши її в білих тонах, які, на думку Джолі, дарують їй гармонію.

Нагадаємо, для Анджеліни це буде вже третя вагітність. У 2006 році Джолі була вагітна першою спільною з Піттом дочкою Шайло Нувель, а в 2008 році чекала на близнюків хлопчика Нокса Леона і дівчинку Вів'єн Маршелін. Крім того, у пари троє прийомних дітей з різних точок планети - це усиновлений в Камбоджі десятирічний Меддокс, семирічний Пакс Тхіен з В'єтнаму і шестирічна Захара з Ефіопії.

Артистка не раз говорила, що їй подобається бути вагітною - в такий час вона відчуває себе особливо жіночною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі подарувала Пітту водоспад на Різдво

Між тим Бранджеліна з'явилася на нещодавній церемонії нагородження "Золотий глобус". Актриса була одягнена в білу обтягуючу сукню, яка демонструвала всі вигини фігури, і ніякого, навіть найменшого животика, не було видно. Офіційні представники пари також мовчать, не підтверджуючи, але і не заперечуючи вагітність актриси, чим тільки розпалюють ажіотаж у ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «Вагітну Анджеліну Джолі вранці мучить токсикоз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути