понеділок, 06 лютого 2012 14:34

У Анджеліни Джолі та Бреда Пітта буде нетрадиційне весілля

У Анджеліни Джолі та Бреда Пітта буде нетрадиційне весілля

Найбільш обговорювана голлівудська пара Анджеліна Джолі і Бред Пітт вирішили узаконити свої стосунки. Довгоочікувана подія призначена на весну цього року.

Як повідомляє джерело, близьке до численного зоряного сімейства, Анджеліна Джолі і Бред Пітт хочуть одружитися навесні. Причиною такого рішення стали прохання їхніх шістьох дітей. Тим часом одні скептично заявляють, що Бред і Анджеліна одружуються і розходяться по кілька разів на рік з того моменту, як стали парою, інші стверджують, що поведінка Джолі і Пітта говорить сама за себе і весілля не за горами.

Справа в тому, що Анджеліна і Бред поводяться на публіці як закохані школярі - абсолютно не соромляться і демонструють почуття: цілуються, обнімаються, кидають один на одного пристрасні погляди. Так, на одній з церемоній вручення кінонагород парочку зняли в обіймах один одного.

Повідомляється, що весілля заплановане на весну цього року і пройде торжество на батьківщині Бреда Пітта, в Спрінгфілді. Церемонія, швидше за все, об'єднає в собі обряди і традиції Камбоджі, В'єтнаму, Ефіопії та Намібії, з яких родом їхні діти. У Намібії, до речі, народилася Шайло, їхня біологічна дочка. Пітт і Джолі вже давно вивчають весільні обряди цих країн і навіть проводять репетиції, в яких, до речі, важливу роль грають і діти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бред Пітт і Анджеліна Джолі мріють одружитися

Весілля буде нетрадиційним: ніякого застілля не буде, а сама церемонія буде носити виключно духовний характер. Торжество пройде у виключній секретності, на ньому будуть присутні тільки найближчі друзі та родичі пари. Наприклад, вже повідомляється, що Анджеліна Джолі запросить на весілля батька Джона Войта і брата-близнюка Джеймса Хейвена. Самі ж наречений і наречена, як завжди, не коментують цю інформацію, проте в нещодавньому інтерв'ю Бред Пітт обмовився, що не проти одружитися з Анджеліною. Особливо на церемонії одруження наполягають їхні численні діти.

Зараз ви читаєте новину «У Анджеліни Джолі та Бреда Пітта буде нетрадиційне весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути