середа, 28 березня 2012 16:47

Анджеліна Джолі удосконалює свої навички керування літаком

Анджеліна Джолі відома своєю любов'ю до авіації. Днями мати шістьох дітей сіла в крісло пілота невеликого літака в аеропорту Каліфорнії, пише The Daily Mail.

Поруч з нею в кабіні був невідомий чоловік, який допомагав їй під час польоту.

Протягом багатьох років актриса часто сідає за штурвал літаючого засобу. У політ Джолі бере навіть своїх дітей. Так, у вересні минулого року її супроводжував старший син Меддокс. Тоді вони здійснювали політ в графстві Суррей, Англія. А за кілька місяців до цього актриса покатала свою дочку Шайло на невеликому літаку в Лос-Анджелесі.

Анджеліна отримала ліцензію пілота 7 років тому. Тоді актриса зізналася, що на це її надихнув її син Меддокс.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анджеліну Джолі не варто розглядати як ідеал краси через виснаження — лікар

"Кожен раз, коли Мед бачив літак, він дуже дивувався і говорив: "Якби я міг літати на літаку...Я був би як Супермен в ньому", - поділилася знаменитість.

Між тим, видання нагадує, що Джолі і Бред Пітт вирішили полетіти в космос. Вони стали клієнтами компанії Virgin Galactic, яка спеціалізується на космічному туризмі.

Клієнтом цієї компанії нещодавно також став і Ештон Катчер. Актор став ювілейним, 500-м клієнтом фірми, і підписав контракт вартістю $200 тисяч.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі удосконалює свої навички керування літаком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути