понеділок, 27 лютого 2012 15:10

Анджеліна Джолі постійно виставляла ногу з-під сукні на врученні "Оскара"
7

Фото: Фото: Reuters

На церемонії вручення "Оскара" під час позування фотографам актриса Анджеліна Джолі постійно виставляла праву ногу, демонструючи високий розріз на своїй вечірній сукні. У такій позі актриса була не тільки на червоній доріжці, але й на сцені під час церемонії. Фото актриси з виставленою правою ногою з'явилися у всіх фотозвітах з урочистої події.

Така поведінка актриси на червоній доріжці стала причиною появи жартівливого мікроблога в Twitter, який ведеться від імені правої ноги актриси, повідомляє Cambio. Твіттер ноги голлівудської зірки був зареєстрований незабаром після того як вона з'явилася на червоній доріжці перед церемонією вручення премії "Оскар".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Актор з "Артиста" розцілував дружину і пса на врученні "Оскара"

У твіттері @ AngiesRightLeg немає ніяких особливо змістовних записів. В основному нога просить звернути на неї увагу і не забувати, що вона тут. На мікроблог ноги Анджеліни Джолі підписалися більше десяти тисяч чоловік.

Церемонія вручення кінопремії "Оскар" відбулася в ніч на 27 лютого. Тріумфатором заходу став фільм "Артист", який здобув п'ять статуеток, у тому числі і в номінації "Фільм року".

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі постійно виставляла ногу з-під сукні на врученні "Оскара"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути