вівторок, 14 лютого 2012 15:40

Анджеліна Джолі повернеться на екрани в ролі злої чаклунки

Анджеліна Джолі повернеться на екрани в ролі злої чаклунки

Анджеліна Джолі після дворічної перерви знову повернеться на екран - вона зіграє злу чаклунку у фільмі "Маліфісент" (Maleficent), рімейку диснеївської "Сплячої красуні" (Sleeping Beauty, 1959), повідомляє OpenSpace з посиланням на The Hollywood Reporter.

Про свої плани Джолі заявила на Міжнародному кінофестивалі, що проходить зараз в Берліні.

При цьому актриса підкреслила, що не знімалася в кіно протягом двох років: останні два фільми з її участю - "Солт" (Salt) і "Турист" (The Tourist) - вийшли в прокат в 2010 році.

На Берлінале Джолі привезла свій режисерський дебют - фільм "В краю крові і меду" (In the Land of Blood and Honey), події якого розгортаються на тлі війни в Боснії. Картина демонструється на фестивалі поза конкурсною програмою і викликала негативні відгуки в російських ЗМІ.

Чутки про фільм "Маліфісент", режисером якого повинен був стати Тім Бертон, з'явилися на початку 2010 року. Передбачалося, що Бертон перекаже класичну казку з точки зору злої чаклунки Маліфісент, яка за сюжетом і занурила красуню в зачарований сон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Анджеліни Джолі та Бреда Пітта буде нетрадиційне весілля

Пізніше Бертон вибув з проекту, а інтерес до фільму виявляв Гільєрмо дель Торо. Зараз режисером "Маліфісент" числиться Роберт Стромберг, який працював раніше над фільмами "Аватар" (Avatar, 2009) і "Аліса в Країні чудес" (Alice in Wonderland, 2010) в якості художника-постановника.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі повернеться на екрани в ролі злої чаклунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути