понеділок, 30 січня 2012 13:04

Анджеліна Джолі відповіла на критику свого фільму

Анджеліна Джолі відповіла на критику свого фільму

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі, яка в якості режисера зняла фільм "В краю крові і меду" про війну в Боснії та Герцеговині, через свого агента відкинула критику кінострічки з боку сербів.

Фільм зазнав жорсткої критики, а саму Джолі навіть звинуватили в плагіаті. І врешті-решт знаменитість вирішила прояснити ситуацію.

У суботу, 28 січня, Спілка журналістів Сербії розповсюдив заяву Енджі, зроблену через її агента. У ньому актриса пояснює, що критика стрічки з боку представників Сербії не має під собою підстав. Варто відзначити, що раніше прозвучали думки, що фільм є частиною західної антисербської пропаганди. Кампанія проти фільму, розв'язана ЗМІ сербською мовою, призвела, зокрема, до того, що актори-серби, які знялися у Джолі, стали отримувати повідомлення з погрозами розправи.

Нагадаємо, минулого місяця хорватський журналіст Джеймс Джей Бреддок заявив, що сюжетна лінія картини Джолі майже повністю збігається з подіями, описаними в його статті в 2007 році. Він звинуватив актрису в плагіаті і мав намір подати відповідну позовну заяву до суду.

"Деякі сербські та інші ЗМІ в ці дні здійснювали нападки на наш фільм "В краю крові і меду", і я хочу виправити неправильну інформацію, що міститься в статтях. Беручи до уваги чутливість теми, публікувати і повторювати ці неточності небезпечно і безвідповідально", - йдеться в заяві актриси.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Обама покликав в гості Джолі і Пітта

За її словами, неправда, що у фільмі стверджується, що під час боснійського конфлікту загинуло 300 тисяч осіб.

"Ні ця, ні будь-яка інша цифра, пов'язана з кількістю жертв конфлікту, не вказується в жодному моменті фільму", - зазначає Джолі.

"Я ніколи не закликала до скасування Республіки Сербської, і нічого подібного не обговорювалося в ході нещодавньої розмови на зустрічі з президентом Обамою", - підсумувала актриса.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі відповіла на критику свого фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути