четвер, 24 листопада 2011 16:23

На постері до фільму Анджеліни Джолі намалювали плями крові

 

В інтернеті з'явився постер до фільму "В краю крові і меду" ("In the Land of Blood and Honey").

Картина є режисерським дебютом Анджеліни Джолі. Актриса також працювала над проектом в якості сценариста. Події фільму розгортаються в першій половині 90-х років минулого століття. У центрі сюжету - стосунки, які зав'язуються між сербом і боснійською мусульманкою за кілька днів до початку війни в Боснії.

Картина "У краю крові і меду" знімалася в Угорщині та Боснії та Герцеговині. У роботі над стрічкою були зайняті місцеві актори.

Фільм знімався одночасно англійською та сербохорватською мовами. Проте Джолі з міркувань автентичності має намір випустити картину в прокат сербохорватською з субтитрами.

У картині зайняті переважно місцеві актори. "У колишньої Югославії багата історія драматичного мистецтва. Актори грали приголомшливо. Для мене було великою честю працювати з ними, і я рада познайомити всіх з їхнім величезним талантом", - заявила Джолі про роботу з місцевими талантами.

Фільм "У краю крові і меду" вийде в обмежений прокат у США 23 грудня 2011 року. З часом кількість екранів може бути збільшено. Для цього робота Джолі повинна продемонструвати непогані касові збори в обмеженому прокаті.

Зараз ви читаєте новину «На постері до фільму Анджеліни Джолі намалювали плями крові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі