понеділок, 01 серпня 2011 10:50

Анджеліна Джолі пустила сльозу в Сараєво
6

Анджеліна Джолі та Бред Пітт обрадували організаторів Кінофестивалю в Сараєво і всіх тих, хто прийшов подивитися на церемонію закриття.

Анджеліна і Бред пройшли по червоній доріжці, залишили чимало автографів і пройшли в зал національного театру Сараєво, де актрисі вручили нагороду - Honorary Heart of Sarajevo.

Прийом і натовпу, і колег був настільки теплим, що Анджеліна не змогла стримати сліз. Після того, як актриса Зана Мар'яновіч, яка зіграла головну роль в режисерському дебюті Джолі, оголосила ім'я голлівудської зірки, зал встав і влаштував бурхливу і тривалу овацію. Енджі відповіла їм чутливою промовою: "Я така щаслива бути в цьому чудовому місті, в цій прекрасній країні, і мені пощастило - за минулий рік я відчула не тільки гостинність та теплоту місцевих людей, а й їхні екстраординарні таланти".

"За всю свою кар'єру мені ще не доводилося працювати з такими дисциплінованими і талановитими актрисами", - додала зірка.

Нагадаємо, що в Боснії Анджеліна знімала фільм за власним сценарієм - це історія про кохання молодого серба і мусульманки, які зустрічаються буквально за кілька днів до початку війни в Боснії. Героїня потрапляє в концентраційний табір, але коханий якимось дивом визволяє її звідти.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі пустила сльозу в Сараєво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути