середа, 06 липня 2011 16:03

Джолі та Паркер заробляють більше за всіх голлівудських актрис

Джолі та Паркер заробляють більше за всіх голлівудських актрис

Анджеліна Джолі та Сара Джесіка Паркер розділили перше місце в списку найбільш високооплачуваних актрис Голлівуду за версією журналу Forbes.

За даними видання, сумарний дохід актрис в період з першого травня 2010 року по перше травня 2011 склав приблизно по 30 мільйонів доларів. Сюди включені авторські відрахування за фільми, що вже вийшли, аванси за ще не готові картини, а також доходи від продажів фільмів та серіалів за участю актрис на телебаченні і DVD. Доходи розраховуються без вирахування податків і відрахувань менеджменту актрис.

Головними джерелами доходів для Джолі (яка очолювала аналогічний список торік) стали фільми "Солт" і "Турист". Незважаючи на те, що збори цих картин на початковому етапі прокату були досить невисокі, вони принесли творцям понад 290 і 270 мільйонів доларів відповідно. У свою чергу Сара Джессіка Паркер продовжує отримувати гроші з франшизи "Секс у Великому місті", зокрема, від продажу прав на обидва фільми і повторних показів серіалу. Крім цього Паркер випускає власну парфумерну серію, яка також приносить значний дохід.

На другому місці розташувалася Дженніфер Еністон та Ріс Візерспун з результатом в 28 мільйонів кожна. Головними статтями доходу Еністон, крім відрахувань за серіал "Друзі", стали фільми "Мисливець за головами" з Джерардом Батлером і "Прикинься моєю дружиною" з Адамом Сендлером. Перша комедія заробила в прокаті 136 мільйонів доларів при бюджеті в 40 мільйонів, а друга - 215 мільйонів при бюджеті в 80 мільйонів. У свою чергу Візерспун, у якої нещодавно вийшла картина "Як знати ...", котра провалилася в прокаті, заробила завдяки авансу за участь у комедії "Значить, війна".

Замикає першу трійку Джулія Робертс з результатом у 20 мільйонів доларів. Наприкінці червня в прокат вийшла нова картина з її участю "Ларрі Краун", режисером і виконавцем головної ролі в якій виступив Том Хенкс. Перші відгуки критиків про фільм були негативними.

Зараз ви читаєте новину «Джолі та Паркер заробляють більше за всіх голлівудських актрис». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути