четвер, 19 травня 2011 10:43

Forbes назвав Леді Гагу найвпливовішою знаменитістю

Forbes назвав Леді Гагу найвпливовішою знаменитістю

Журнал Forbes опублікував щорічний список найвпливовіших знаменитостей. У топ-100 увійшли зірки музики, кіно, телебачення, моди і спорту. За підсумками року рейтинг очолила 25-річна поп-співачка Леді Гага, яка досягла верхнього рядка списку Forbes вперше в кар'єрі. У 2010 року Леді Гага займала четверте місце.

Як зазначає журнал, експерти віддали виконавиці перше місце топ-листа не тільки тому, що за останні 12 місяців вона встигла заробити 90 мільйонів доларів (критерієм впливовості серед іншого є рівень доходу знаменитості), але і стала "королевою" соціальних мереж - Twitter Леді Гага читають 10 мільйонів людей, а на її сторінку в Facebook підписані 32 млн шанувальників її творчості.

На другому місці рейтингу Forbes розмістилася американська телеведуча Опра Вінфрі, яка очолювала список у 2010 році. На третьому місці опинився юний канадський співак Джастін Бібер. Раніше 17-річний співак жодного разу не був включений у топ Forbes, проте його успішність та популярність дозволили йому дебютувати на такій високій позиції.

Слідом за Бібером в списку йдуть U2; п'ятим став британський співак сер Елтон Джон, а на шостому місці опинився гольфіст Тайгер Вудс. Журнал звертає увагу на те, що Вудсу вдалося залишитися в першій десятці найвпливовіших знаменитостей навіть незважаючи не невдачі в особистому житті і не дуже успішні виступи в різних турнірах, що послідували за ними.

У першу десятку також були включені американська співачка Тейлор Свіфт (сьоме місце), Bon Jovi (8), британський телеведучий Саймон Коуелл (9) і баскетболіст Леброн Джеймс (10).

Forbes складає рейтинг щорічно з 1999 року.

Зараз ви читаєте новину «Forbes назвав Леді Гагу найвпливовішою знаменитістю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути