четвер, 21 липня 2011 11:22

Анжеліна Джолі забороняє дітям їсти цвіркунів

Під час чергової подорожі до Камбоджі старші діти Анжеліни Джолі "підсіли" на місцеві ласощі - сушених цвіркунів.

Актриса сама запропонувала синам Меддоксу і Паксу, уродженцям Південно-Східної Азії, поїсти цвіркунів. Цілі у неї при цьому були найблагородніші.

"Я не хочу, щоб у них викликало відразу щось, що пов'язане з їхньою рідною культурою. Але я не очікувала, що їм так сподобається, - розповіла Анжеліна. - Вони їли цвіркунів без зупинки, як насіння, притягли кілька коробок додому ... Зрештою, мені довелося заборонити їм їсти цвіркунів - я просто злякалася, що вони захворіють!"

Втім, Джолі не ризикнула пропонувати дітям деякі інші камбоджійські делікатеси - наприклад, тарантула-гриль або суп з павуків. Хоча сама щось подібне вже їла.

Нагадаємо, що відтоді, як у Анжеліни з'явився перший прийомний син, вона часто відвідує Південно-Східну Азію. Зірка не тільки допомагає дітям, 9-річному камбоджійці Меддоксу і 7-річному в'єтнамцю Паксу, підтримувати зв'язок з батьківщиною, але й сама знайомиться з культурою і кухнею екзотичних країн.

Що стосується павуків, то Енджі давним-давно спробувала їх на смак - це відбулося все в тій же Камбоджі, де знімався фільм "Лара Крофт: розкрадачка гробниць".

"Я зовсім не гидлива, - пояснила вона, - виявилося, що це дуже навіть смачно! По-моєму, в житті варто спробувати все".

Зараз ви читаєте новину «Анжеліна Джолі забороняє дітям їсти цвіркунів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути