четвер, 12 квітня 2012 17:21

Дженніфер Еністон і Джастін Теру поділять свій особняк на дві частини

Дженніфер Еністон і Джастін Теру поділять свій особняк на дві частини
В апартаментах будуть "чоловіча" і "жіноча" половини Фото: gossip.com.ua

Як пишуть американські таблоїди, Дженніфер Еністон та її коханий Джастін Теру вирішили розділити свій новий особняк Бель Ейр на дві частини.

Скільки цілком гармонійних пар розійшлись через проблеми з так званим особистим простором ... Джен і Джастін, мабуть, гарненько подумали над цим. І вирішили розділити свої апартаменти на "чоловічу" і "жіночу" половини.

"Зрозуміло, спальня буде спільною, - повідомило джерело з оточення зірки газеті Daily Star. - Але при цьому вони обидва потребують особистого простору. Зараз Джен займається кімнатою "для хлопчиків", де буде більярдний стіл, бар і гігантська плазма. Тут Джастін зможе проводити час виключно зі своїми приятелями".

Таблоїди вже повідомляли, що Еністон демонструє вражаючу щедрість, коли мова заходить про подарунки коханому. За останні півроку вона накупила розкішних презентів для Теру більш ніж на півмільйона доларів. Наприклад, шкіряний піджак, що раніше належав Джеймсу Діну, обійшовся приблизно в 30 тисяч. А картини від американського художника Гленна Лігона коштували цілий статок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Еністон в 2012 році буде насолоджуватися життям зі своїм бойфрендом

Крім того, актриса витратила пару мільйонів на меблі, різні аксесуари і послуги експерта з фен-шуй для нового будинку.

Пару днів тому стало відомо про новий проект Еністон. Джен і актор Джейсон Судейкіс зіграють в комедії "Ми - Міллери". Судейкіс випала роль наркодилера, який наймає повію (Джен) і двох неповнолітніх правопорушників, щоб під виглядом благопристойного батька сімейства перевезти через мексикансько-американський кордон 1000 фунтів марихуани.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон і Джастін Теру поділять свій особняк на дві частини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути