вівторок, 11 вересня 2012 17:34

Анджеліна Джолі назвала Дженніфер Еністон невротичкою

Анджеліна Джолі назвала Дженніфер Еністон невротичкою
Актрисі не подобається, що її майбутня свекруха цікавиться життям колишньої Бреда Пітта

Анджеліна Джолі зірвалася, і знову почала забутий усіма скандал з Дженніфер Еністон. Причиною цьому стала мати Бреда Пітта, з якою вона не в найкращих стосунках, і яка дуже любить колишню дружину сина.

Мати Бреда Пітта відкрито заявила, що дуже хвилюється з приводу майбутнього весілля своєї колишньої невістки Дженніфер Еністон з Джастіном Теру. Анджеліні Джолі не сподобався такий прояв уваги свекрухи до колишньої дружини Пітта. Вона публічно заявила, що Еністон - невротичка, яка сама зруйнує свій шлюб з Теру і це питання часу - незабаром Дженніфер знову звернеться до адвокатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Еністон виходить заміж через вагітність

Нагадаємо, голлівудська актриса Дженніфер Еністон незабаром стане дружиною свого давнього коханого Джастіна Теру, з яким вони нещодавно оголосили про заручини. Однак як би не була зірка щаслива, здорового розуму вона не втрачає. Дженніфер має намір підписати шлюбний контракт, аби вберегти свій статок. На рахунку у Дженніфер приблизно 125 мільйонів доларів, якими вона не має наміру ділитися, якщо раптом дійде до розлучення, адже статок 41-річного Джастіна набагато скромніший.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі назвала Дженніфер Еністон невротичкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

60

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути